Looking For Anything Specific?

Kozan Kalesi Yangın : Adana Da Tarihi Kozan Kalesi Eteklerinde Yangin Lider Gazetesi - Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve.

Kozan Kalesi Yangın : Adana Da Tarihi Kozan Kalesi Eteklerinde Yangin Lider Gazetesi - Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve.. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde bulunan tarihi öneme sahip kozan kalesi'nde yangın çıktı.

Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin. 10 dekarlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu gece geç saatlerde söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk müdahale aracı, bir helikopter ve 350 personel ile kozan ve adana büyükşehir.

Kozan Haberleri Kanal 46 Son Dakika Kahramanmaras Haberleri Kahramanmaras Haberler Haber Haberler Covid 19 Haberleri
Kozan Haberleri Kanal 46 Son Dakika Kahramanmaras Haberleri Kahramanmaras Haberler Haber Haberler Covid 19 Haberleri from www.kanal46.com
Yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yangın, akşam saatlerinde ilçeye bağlı hacıuşağı mahallesi kozan kalesi mevkisindeki ormanlık alanda çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 22.09.2019 14:19 adana'da tarihi kozan kalesi eteklerinde yangın. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine orman işletmesine ait arazözler ve adana büyükşehir belediyesine ait itfaiye aracı ve çok sayıda. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına da karadan müdahale devam ederken, gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangının ise kontrol. 1)kozan'da orman yanginiadana'nın kozan ilçesinde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına da karadan müdahale devam ederken, gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangının ise kontrol.

1)kozan'da orman yanginiadana'nın kozan ilçesinde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına da karadan müdahale devam ederken, gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangının ise kontrol. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve. 10 dekarlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangını ise kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre yangın akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk müdahale aracı, bir helikopter ve 350 personel ile kozan ve adana büyükşehir belediyesine. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surlarının bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı.

Adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 10 hektar ormanlık alan kül oldu. Adana, kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın ile aladağ'da boztahta mahallesi'ndeki yangına da karadan müdahale devam ediyor. Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangının rüzgar nedeniyle arttığı öğrenildi. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı.

Tarihi Kozan Kalesi Nde Yangin Urfa Degisim Gazetesi
Tarihi Kozan Kalesi Nde Yangin Urfa Degisim Gazetesi from www.urfadegisim.com
Kozan'da gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangını ise kontrol altına alınmış. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına da karadan müdahale devam ederken, gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangının ise kontrol. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş yolunun bulunduğu alanda etkili oldu. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerinde aksam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını orman i̇sletme müdürlüğü ekipleri ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu gece geç saatlerde söndürüldü. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangının daha da büyüme riski nedeniyle bazı vatandaşların evlerini boşalttığı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surların bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. 10 dekarlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Kozan'da gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangını ise kontrol altına alınmış. Kozan'da kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına da karadan müdahale devam ederken, gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangının ise kontrol. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. İlçemiz kozanda bulunan kozan kalesinde öğle saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın dün akşam saatlerinde hacıuşağı mahallesi'nde bulunan kozan kalesi'nin çevresindeki ormanlık alanda meydana geldi.

Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Edindiğimiz bilgiye göre i̇lçemiz kozan da bulunan kozan kalesi kale ardı diye bilinen yerde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken vatandaşlar uyarıldı.

Kozan Kalesinde Buyuk Yangin Kozan Dortyol Manset Gazetesi Facebook
Kozan Kalesinde Buyuk Yangin Kozan Dortyol Manset Gazetesi Facebook from lookaside.fbsbx.com
Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 1)kozan'da orman yanginiadana'nın kozan ilçesinde kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın kozan kalesi tarihi surların bulunduğu çalılık ve ağaçlık bölümde başladı. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kozan'da gündüz saatlerinde çandık mahallesi'nde çıkan orman yangını ise kontrol altına alınmış. 10 dekarlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangının rüzgar nedeniyle arttığı öğrenildi.

Kozan kalesi eteklerindeki ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir yangın çıktı.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında 10 hektar alan kül oldu. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve kale yürüyüş yolunun bulunduğu alanda etkili oldu. Rüzgarında etkisi ile giderek büyüyen yangın belediyeye ait sosyal tesisler ile manastır piknik alanı ve. Adana'nın kozan ilçesinde, kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre yangın akşam saatlerinde kozan kalesi eteğindeki. Adana'nin kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına kozan orman i̇şletmesine ait 20 arazöz, 6 ilk müdahale aracı, bir helikopter ve 350 personel ile kozan ve adana büyükşehir. Adana'nın kozan ilçesinde tarihi kozan kalesi eteklerindeki zeytinlik alanda orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar yangının 10 dekarlık alana yayılmasına sebep oldu. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kızlar kalesi mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. 10 dekarlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi kozan yangın. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi.

Posting Komentar

0 Komentar